Polityka Prywatności
Elementy do budowy przenośnikówPrzyssawkiPasy segmentowePasy zębatePasy do przekładni bezstopniowychPasy żebroweKoła do pasów zębatychKoła do pasów klinowych Koła do przekładni bezstopniowychKoła do pasów żebrowychKoła modułoweKoła stożkoweKoła łańcuchoweTuleje TaperLockTuleje mocujące - informacje ogólneWałki KardanaŁańcuchyNapinaczeSanie silnikoweSprzęgła przeciążenioweSprzęgłaProwadniceTaśmyETPŁańcuchy zębateCzerpaki elewatoroweListwy zębateMateriały tłumiące hałasŚrodki smarnePneumatykaPrzenośniki

Polityka Prywatności

«

Szanowni Państwo,

Ochrona danych osobowych jest jednym z najważniejszych zagadnień w firmie REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel ul. Wojciechowska 7L, 20-704 Lublin. Z uwagi na rozpoczęcie obowiązywania od dnia 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO). W związku z powyższym uprzejmie informujemy o zasadach przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych.

 

Klauzula informacyjna

 Administratorem Państwa danych jest przedsiębiorstwo REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel, ul Wojciechowska 7L , 20-704 Lublin,

Podane przez  Państwa dane osobowe  będą przetwarzane w następujących celach:

 a) wykonania umowy kupna-sprzedaży produktów oferowanych przez REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel - na podstawie art. 6 ust. 1 pkt b) RODO - przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, do czasu zakończenia umowy ;

b) marketingu bezpośredniego - na podstawie art. 6 ust. 1 pkt f) RODO - prawnie uzasadnionego interesu REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel  , do czasu zakończenia umowy  lub złożenia sprzeciwu na przetwarzanie danych;

c) finansowo – księgowych - na podstawie art. 6 ust. 1 pkt c) RODO - przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa m.in. podatkowych, w tym art.74 Ustawy o Rachunkowości, do czasu wymaganego właściwymi przepisami prawa podatkowego;

d) obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń - na podstawie art. 6 ust. 1 pkt f) RODO - prawnie uzasadnionego interesu przedsiębiorstwa REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel , do czasu  wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z Kodeksem Cywilnym;

e) prowadzenia procesów reklamacyjnych  –  na podstawie art. 6 ust. 1 pkt f) RODO - prawnie uzasadnionego interesu przedsiębiorstwa REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel , przez okres 5 lat od zakończenia umowy; 

W związku z celami, o których mowa powyżej odbiorcą Państwa danych osobowych mogą być  podmioty pośredniczące w wykonywanych przez administratora zobowiązaniach umownych np. dostawcy usług IT, księgowych, kancelarii prawnych. 

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Państwa zgody, lub w celach marketingowych czy udostępniania Państwa danych);  posiadają Państwo prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody mogą się Państwo skontaktować z biurem REALL Agencja Zaopatrzenia Technicznego Arkadiusz Króżel w Lublinie, lub wysyłając maila na adres: info@reall.pl . Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (poprzednio GIODO)

 

«

 
Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.